Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till en person som har haft en svår tid...


Din mun ler

Solen går sakta ner vid horisonten
Och färgar himlen i kärlekens färger

Trots den hårda tiden som varit
så känner jag värmen från ditt hjärta

Ditt liv skiftar från ensamhet till hopp
Hopp om att finna lyckan igen

I skenet från ljusen ser jag dig djup i dina ögon
som gnistrar lika vacker som havet

Och din mun ler, ler för första gången på länge




Fri vers av zyz
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz