Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är magi i luften

Det är magi i luften och jag vill inte att den ska försvinna
Vill att den ska stanna kvar.

Solen går ner och färgar himlen i kärlekens färger
Vattnet börjar skimra i rött och vinden avtar

Mitt hjärta känner fortfarande av värmen från dig
Trots att det var länge sedan vi träffades

Dina underbara ögon som gnistrar som safirer
Och din mun ler lika vackert som en diamant

Mina händer vill smeka ditt söta ansikte
Och mina armar vill krama om din otroliga kropp

Det är magi i luften och jag vill inte att den ska försvinna




Fri vers av zyz
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-19 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz