Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt är gråten svart som natten


Plötsligt finns det musik
jag inte längre kan höra
den skär som knivar genom
hjärtat som bara sorg kan göra

Gråten är svart som natten
tårarna outhärdliga som
skållhett brännande vatten

De lämnar ärr på mina kinder
jag vill bara slå undan alla
resta försvar och hinder

Jag sitter på golvet med
hjärtat utanpå min kropp
det slår än men utan hopp

Jag kan inte sitta stilla
nerverna är utanpå min hud
de kryper ovanpå min nakna skrud

Vad annat kan jag göra nu
än att skruva upp musiken
och tvinga mig att gråta ut
kärleken som är du





Fri vers av SeXara
Läst 660 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-22 15:19



Bookmark and Share


  frantic
hatar och älskar
dikter som denna..
sant
hatar och älskar
musik som skär
som knivar
och vad kan man göra
åt denna saknad
annat än att
skruva upp volymen..

så stark, så sorglig
dikt
men ändå..
så fin på rim
2008-11-23

    ej medlem längre
Sorgset, naket och en bra beskrivning av känslan. När man hör en viss sång och tårarna bara sprutar och allt man kan göra är att höja volymen och gråta tills gråten tar slut. Mycket fin sistastrof förresten. "Tvinga mig att gråta ut kärleken som är du..."
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara