Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara just idag



En sekund mitt i gråten
där jag planlöst går omkring
i skymningen utan mål
eller slutdestination

slår mig tanken att gå
rakt ner i älven
upplsukas av kylan
det svarta djupet
dödens befrinde famn

Detta är tankar jag
aldrig någonsin haft
i hela mitt unga liv
de kom med sorgen
och konstigt nog

tillåter jag dem
välkomnar jag dem
tröstas jag av dem
vadar jag i dem
drunkar jag sakta i dem

en sekund
bara just idag

och aldrig mer
när denna dag
har passerat




Fri vers av SeXara
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-22 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara