Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En avklädd, äcklig verklighet



hej jag mötte verkligheten idag.

jag skulle nog suttit kvar vid flisbordet
med de nedslipade stolsbenen
vid min spottade kaffekopp
men istället gick jag ut och träffade verkligheten och

det blir ingen andra dejt




Övriga genrer av seriöst störd
Läst 648 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-22 22:55



Bookmark and Share


  Tina-sol
vilken effektfull avslutning. Den känns lite likgiltig. Som att en viss ironi och ett stort allvar går hand i hand. Bokmärker!!!
2008-11-22

  Nattljus
haha, gillar slutet!
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd