Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stängd dörr kan man tolka på många sätt. Det här är några sätt man kan tolka den.


Stängd dörr

Stängd dörr - Avskildhet, Ensamhet, Stillhet
Stängd dörr - Avsnäsande, Bortfösande, Fråndrivande
Stängd dörr - Skydd från omvärlden, Privatliv, Egna tankar
Stängd dörr - Blygsel, Rädsla, Oflexibilitet
Stängd dörr - Frånvarande, Utsvävande, Borta
Stängd dörr - En dörr som inte är öppen




Fri vers av Lotte
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-08-13 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt vad det kan betyda, men: en stängd dörr - en dörr som inte är öppen, gillade jag mest. Den behöver inte förstöra dagen
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lotte
Lotte