Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga

Jag är mitt i stormens öga
Utanför är det kaos
Med sorgsen blick betraktar jag världen
Med ett leende betänker jag min lycka
Trots mitt lilla kaos inom mig
Är jag lyckligt lottad




Fri vers av Lotte
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-09-08 19:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så vackert!!!
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lotte
Lotte