Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland vill man göra saker, men man kan inte


JAG KUNDE INTE

Jag lyssnade till kyrkklockans klang,
visste att det var för dig den ringde

Kände tårarna på min kind, jag var
inte där, men i mina tankar var jag
där, just i den sekunden,minuten,
fanns jag där

Jag visste att många skulle och ville
följa dig, till din sista vila, jag var inte
där, inte för att jag inte ville,eller kunde,
jag var inte feg

Jag stod på min balkong, lyssnade till
klockans klang, sände mina tankar till
dig

Ser upp mot himmlen, ser på stjärnorna,
tänker, kanske sitter du där uppe, ser ner
på oss, som ännu vandrar här på jorden

Tänker på dig, är tacksam att jag fick vara
din vän, du min fina förtroende vän


anits 23 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-23 00:59



Bookmark and Share


    Maria Malm
I tanken kan man vara nära varandra.
2008-11-23

  Elaine.S VIP
I tankarna var du nära, det är närhet som är värt precis lika mycket!
2008-11-23

    sunnanvind
Du var där..inte kroppsligt men i tankarna..det räknas också!
2008-11-23

  Michaela Dutius
Tre gånger ringer klockorna...när vi döps...när vi gifter oss..och när vi är döda..sa min vigselpräst - men fast det är samma klockor så gråter köangen när någon lämnat oss...
2008-11-23

  Sladjana Zubcevic
"Kände tårarna på min kind, jag var
inte där, men i mina tankar var jag
där, just i den sekunden,minuten,
fanns jag där"
Smärtsamt vackert.
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP