Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar jag hade i natten.......


VIS OCH KLOK

Kärleken, är den vis och klok?

Jag börjar ana, att det är den
inte.

Kärleken, när den drabbar, så
är den varken vis eller klok

Kärleken, när den drabbar, den
bara är...........


anits 23 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-23 09:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det har du sannerligen rätt i.
Bra skrivet.
2008-11-24

  Bibbi VIP
"Den bara är..."
2008-11-24

  Eaglemountains VIP
Kärleken är förunderlig, den är vis och klok, mystisk, den är mycket - den är evig - den är ALLT, och ett av vår Herres grundbudskap till mänskligheten ....men den kan även smärta, ganska mycket ibland ......
2008-11-23

    sunnanvind
Så sant...ler*
2008-11-23

  Michaela Dutius
Kärleken är det virke vi är byggda av- därför är det hemtamt när den kommer...tack för en vacker dikt !
2008-11-23

  anita VIP
Helt underbar skriven.
2008-11-23

  Elaine.S VIP
Så rätt funderat ...och mer än så
behöver man inte tänka....bara leva
i den om man har den. Kärleken!!
2008-11-23

    sajo
Så sant så och beskrivet med så enkla ord.
2008-11-23

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP