Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kärlek är


Jo jag skriver mycket
om Sex

för det är närmaste
vägen till himlen
och kärleken

när två själar som
inte kan uppleva
sig själva i fysiskt
tillstånd
får möjligheten att
göra det genom
sina kroppar

då de kan se sig
själva och spegla
sig i varandras ögon
medan de upplever
sig själva och
varandra

i den största helighet
den fullkomliga
helighet
enighet och
tvåsamhet

som kärlek är




Fri vers av SeXara
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 15:03



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Finstämt!
2008-11-23

    johanni
Och du skriver bra..
/Johanni
2008-11-23

  Nayienna
Vackert skrivet.
Jag kan verkligen relatera till hur sex med någon man älskar känns som motorvägen till himmelen.

Tack!
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara