Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill inte


blandat äckligt, jätteäckligt.

jag tänkte göra nåt nytt ikväll, nu när jag är alldeles själv
så jag slickar på mitt rakblad och kickar en flatglad hora
jag tror att jag bor på en planet och jag vet att ni andra gör det
så jag tänker inte klandra er för vad ni blivit och givit varran

jag tänkte hitta på nåt nytt så jag tar fram det jag spytt
flyttar det till bloggen
och sveper sista groggen och ler
för jag ser att du äcklas och vi lever ju på det
inte sant?
inte sant!!?
intressant är det iallafall om du tänker efter och häftar ihop alla funderingar
och ber inga le åt dina skämt, det har hänt att det händer omkring andras fötter
så rötter ruttnas bort, därför kallas livet kort och överdrivet.
överdrift är jag bra på, därför älskar jag mitt capo.




Fri vers av fönster
Läst 181 gånger
Publicerad 2008-11-23 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster