Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bas ett?


balett-l+s=basett?

(tala)
nu är det för länge sen
det är för länge sen du var här
jag vet inte alls vad jag gör
eller ska hitta på
jag tror jag börjar klättra på väggar snart
tiden är verkligen död
jag lägger mig på mage på sängen och tittar rakt fram över kudden
...och suckar... fuuhhh..

(tala fortare)
jag sätter mig upp och börjar rulla tummen
som en som livrädd väntar på tandläkaren
eller en som ivrigt väntar på kärlek
eller
en som ivrigt längtar efter kärlek

..det är jag


jag längtar så ivrigt på att du ska komma hit, baby.
jag tror jag tappat hår sen sist du var här -jag blir så stressad när du försvinner
du kommer strax hit!
springer runt i huset och i en dörr jag krockar
då sätter mig ner, då hör jag, tick, tack, tick.,

jag kollar på klockan,


vafan







det var ju bara 8 minuter sen du gick..




Fri vers av fönster
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-23 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster