Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara vackra flickor får läsa!

vackra flickor gråter på grund av livet och ber om döden.

vackra flickor kan se genom överdrivet och ser vilka som hjälp behöver.

vackra flickor går genom smärta som inte kan mätas.

vackra flickor spräcker sitt hjärta och kan inte alltid läkas.

vackra flickor ger upp ibland i hopp om ny tid & nytt land.

vackra flickor hoppar då och då.

vackra flickor ger hopp till andra som lever på att klandra varandra.

vackra flickor ger stöd till oss som behöver förstås.


vackra flickor har tid till alla och kan göra kärlek av rost.



vackra flickor ser rädsla genom väggar och hör våra rop






vackra flickor kan vi vara, vi, allihop




Fri vers av fönster
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster