Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?

Som en bris blåste ensamhetens vindar över mig.
En stund var du så sann… plötsligt allt bara försvann.
Kan det vara så att fantasin spelade mig en spratt?
Är det så att det jag såg i dig inte fanns?

Varför är inte jag mera värd i dina ögon?
När du min vän, är så mycket värd i mina.
Min ivriga själ vill håla dig nära,
Din rädsla är att det skall vara mera än vad du eftersträvar.

En storm av känslor rusar i mitt liv,
Trodde att du skulle vara där och hålla mig trygg.
Har svårt att smälta din ovilja.


Blue-eyed boy this brown-eyed girl is so sad
I miss you so!




Övriga genrer av brown eyes
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brown eyes
brown eyes