Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekännelse

Kall som snön
har mina känslor
för dig blivit.
Även om du,
glödande som en sol,
försöker värma den.
Vänskap
är det ända jag finner.
I din snälla själ
Som jag en gång
Så starkt
Älskat.




Övriga genrer av brown eyes
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-18 23:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så kan det bli... bra skrivet..
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

brown eyes
brown eyes