Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du mitt hjärta, du

Min önskan, du

Min häftiga längtan, du

Min otillåtna förälskelse.

 

Den stunden då våra läppar möts,

Våra kroppar förbinds

Och för en stund blir vi en ända förnimmelse

Av passion och längtan i lustens heta paradis.

Drömmer jag om

 

Du min saknad, du

Mitt straff, du

Mina ångestfyllda tårar.

Saknar dig!




Fri vers av brown eyes
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-06 22:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

brown eyes
brown eyes