Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

Hur kan man sakna någon man inte har haft?
Hur kan man känna någon man inte vet något om?
Hur kan man behöva någon, utan att den behöver en?
Hur kan jag känna något för dig?

Det är så tomt utan dig!
Jag visste att det inte skulle vara lätt,
Men jag visste inte att det skulle bli så här svårt,
Jag måste ta mig tillbaka och börja om!

Hur kunde jag vara så naiv?
Tro att du inte ville eller hade vecklat ut dina vingar?
Att inse det, fick rädslan att överta.
Lurad?
Ja, jag lurade mig själv, mitt eget fel.

Vill inte släppa dig, men förstår att du inte vill vara kvar.
Du har gett mig så mycket och ändå ingenting.
Jag överlever och du börjar leva!
Tyckte så mycket om dig...




Övriga genrer av brown eyes
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brown eyes
brown eyes