Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Isolerad i mina tankar går jag idag,
Ensam bland andra!
Jag tvistar med oron och ovissheten,
Och hänger i förhoppningars armar.

Jag önskar mig något bättre,
När jag har det bästa man kan få...?
Min girighet kan bära mig till tomheten,
Men det är just det jag upplever idag.

Vad kan jag göra för att må bättre?
Om jag hade någon som ville ge mig råd
Då skulle inte jag gå i ensamheten
För ”du” skulle gå med mig idag.




Övriga genrer av brown eyes
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-24 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brown eyes
brown eyes