Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

styrka & svaghet


Min styrka ligger i min frihet
Min glädje i att växa fritt
Min stolthet i att vara den jag är
Mitt hopp om var jag är imorgon
Vem jag är
och vill vara


Utan bojor, krav,
känslomässiga band
Inget som tynger

Inget som kräver, kväver
mitt behov av att vara fri






Ändå är jag så svag
...utan dig




Fri vers av Regular
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-24 15:39



Bookmark and Share


  Havsbris
Precis vad jag
skulle skriva om
mig OM jag kommit
för sådana vackra
ord!!! hmmm

så ska det vara
att vara en människa
intelligent, fri och
sund ;P

hahahhahha
BRAVO!!!! och
TACK!!!!!!!
2008-11-25

  Svartsilver
Detta var vackert!
Och det känns igen ända in i hjärtat
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular