Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELA SVERIGE STORMAR!

och här sitter jag och bara


bara




bara








                                  tänker på dig
                       tänker på hur du älskade mig
                  tänker på hur du älskade med mig
            tänker på hur du aldrig skulle lämna mig
      tänker på hur ledsen du blev när du skulle hem
 tänker på hur du spred ditt hår över hela min kudde
tänker på hur vi båda tyckte om samma ovanliga saker
    tänker på hur du gjorde allt jag bad om och lite mer
    tänker på hur du ritade en bild när vi inte fick ge nåt
      tänker på att vi gick till stan barfota på sommaren
         tänker på hur vi sov på min balkong mitt i stan
           tänker på hur vi var glada inför gotland
           tänker på hur söt du var till jul
         tänker på hur helt jävla
        dum jag var som
            lämnade
             dig




Fri vers av fönster
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-24 19:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så starkt berörande.
2012-10-23

  korrigerad
fan vad bra. BRA BRA BRA. älskar rubriken.
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster