Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vinterdag för länge sedan

I backen ner mot mormor
och morfars hus
en vinterdag
snön ligger frusen.
Jag håller en flaska i handen
den far genom snön
gör tunnlar i skaren.
Så var det en dag
för mycket länge sedan.
Jag gjorde en ängel
i snön,
en vinterdag som den idag.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 11:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina minnen
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP