Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Werthereffekten



Hoppar en så hoppar flera

hoppa inte

hoppas jag




Övriga genrer av Regular
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-25 17:57



Bookmark and Share


  Havsbris
Jag hoppas av
glädjen för livet,
kärleken jag ger/
/får
den jag är och
stolt över, mina
vänner och familj...

Räknas det??
ahhahhahahha
2008-11-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Vi får väl leva på ''HOPPET'' sa en götebosska
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular