Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAMMA SJÄLARS HOTELL.



Man skall ha en skuldra att luta sig mot.
En som förstår en.
Orden är inte det värsta man har -
ett skumbad för själen.
Nu talar jag till ingen och envar.

Har du det dåligt
har farsan eller morsan slagit dig
har din hjärtanskär gått ifrån dig
har du mist jobbet

så blir du ju en smula
mer intressant.
Vi andra i samma säck
i våra rum på Ensamma själars hotell
nickar betagna.




Fri vers av Jan Trobäck
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Trobäck