Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vakna natten.


Ömsom vin och ömsom vatten,
ömsom bitter tår.
Någonstans i vakna natten
plågar en förlorad vår.
Allt som aldrig kommer åter,
allt som varit och dött bort
hjärtats saknad åderlåter -
sömn skall komma inom kort.

I en bild står aftonrodnan
lysande och klar.
Det är, säger Dödens rådman,
inte många dagar kvar.




Fri vers av Jan Trobäck
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-11-27 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Trobäck