Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött, just idag protesterar min kropp, det är bara att lyda


TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Så trött på tjat och gnat,
så less på allt

Ingen som förstår att ett
nej, är ett nej

Jag kan förstå och ana, att
mycket är mitt eget fel, har
alltid ställt upp, velat väl, och
jag har tyckt om det

Men nu orkar jag inte, min
kropp protesterar, jag är så
trött, just idag tröttare än
vanligt

Så mycket jag vill pyssla med,
här hemma, jag har burit upp
adventsstjärnan och ljusstakar
från källaren, nu står dom här,
i mitt kök, väntar på att det ska
bli plats i mina fönster, så dom
kan lysa upp i min lägenhet

Men just idag, orkar jag inte
är så trött, men kommer tid
kommer råd

Jag måste också lära mig själv,
att jag inte orkar, jag vet också
att jag vill för mycket

Nu tänker jag lägga mig på sängen,
blunda, kanske slumra en stund




Fri vers av anits VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-26 15:20



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Bravo!
En december kom inte adventsgrejorna upp förrän efter 3:e advent! Den decembern var lugnare och skönare än alla andra. Jag gjorde som jag ville! Häpp!
2008-11-27

  genni VIP
Bra att du lyssnar till dig själv och vågar att säga nej, sen så skönt att vila en stund.
2008-11-26

    sunnanvind
Låter så skönt emd en tupplur! Bra att du börjar lära dig!
2008-11-26

  Bibbi VIP
"Han giver den trötte kraft och förökar den maktlöses styrka"
...
"...de som bida efter Herren, de hämta ny kraft, de få nya vingfjädrar såsom örnarna. Så hasta de åstad utan att uppgivas, de färdas fram utan att bliva trötta".Jes. 40:29,31
Dett a bevingade ord har hjälpt mig oändligt många gånger då jag känt det som Du.
Var vid gott mod!
Krafterna återvänder eller så får Du nya.
2008-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Till slut kommer de att tröttna.
Håll ut bara.
Trägen vinner.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP