Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bara få vara ingen som ställer krav, jag njuter av kvällen


SÅ NALKAS DET MOT KVÄLL IGEN

Så blev det mat idag också, sitter vid mitt
köksbord, maten uppäten, potatismos och
grillad kycklingkorv, grönsaker till, ja det
gick att äta, potatismoset gör jag själv, det
som finns i påsar som pulver, det tycker jag inte
om, det är smaklöst, fast det går ju att krydda
själv om man vill

Bredvid mig på bordet, ligger korsordet, som
det alltid gör, när jag sitter här vid bordet som
nu, blir det alltid något jag kan, till slut kanske
hela korsordet är löst

Ser ut genom fönstret, det är mörkt ute nu,
i gatlyktans sken lyser den vita snön upp,
så känns allt lite ljusare och bättre

Det har blivit kväll, jag har tänt mitt ljus, som
lyser upp och värmer mig. TV:n är på, gillar
frågesport, så det är det jag ser på just nu

Stickningen ligger i korgen bredvid mig, på
bordet block och penna, jag sitter i fåtöljen
och bara är, underbart att bara vara, ta det
lugnt och koppla av

SÅ SKÖNT

anits 26 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-26 21:22



Bookmark and Share


    Maria Malm
En skön stund i kvällningen.
2008-11-27

    Madeleine Ågren (Maduska)
Oh, vilken skön kväll! - Livskvalitet!!!
2008-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Väl unt, min vän.
2008-11-26

  Eaglemountains VIP
Hemlagat potatismos, det är fint, jag brukar själv göra det .....en fin vardagsberättelse, och lugn och ro till kvällen ....precis som det alltid borde vara .....
2008-11-26

    sajo
Vilken underbar kväll du delar med dig av. Jag har ett värmeljus tänt i en uggla. Tack för en läsvärd text i vintermörkret. Applåder.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP