Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tavlan från 2003, dikten något år tidigare


SOMMARKVÄLL

Sommarkvällens strand är stilla
solen sänker sig till ro
hinner dock sin guldfärg spilla
över vattnet som en bro

Med min tanke kan jag vandra
över bron mot evigt ljus
lämnar kraven från er andra
vilar sinnet i Guds hus

När mitt sinne har fått vila
stark jag åter står på strand
solens strålar slutar strila
bron av guld dras bort från land

Men min styrka kan jag hitta
på så många skilda sätt
om jag bara tyst får sitta
visas vilket som är rätt


/Annika




Fri vers av •AW•
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 22:56



Bookmark and Share


  Njord
Underbart rimmad dikt. Skön rytm och skönt innehåll
2008-11-27

  Fredrik Stillesjö
Hej Annika!


En ljuvlig sommarkväll beskriver du i ord och bild. Väldigt fin rytm i dikten. Hälsar vännen Fredrik
2008-11-27

  Eva Langrath VIP
Vacker bild och text, just där i vilan finns styrkan.

Eva
2008-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt fint skildrat med glasklara rim som bara lyser!
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•