Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Bortom

Träd och himmel

 

Ramar

 

Spiror mot

himlen sträcker.

 

Dess historia

en majdag

du berättar.

 

Ser på bilden,

 

Föder tankar.

 

Idag är nu.

 

Imorgon kan

vara bortom.

 

Sorg och

glädje

håller hand

genom livet.

 

Inte stanna.

 

Vandra.

 

Eva Langrath november 2008

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-26 23:46



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
håller med vad
som redan sagts
en magnifik bild
och fin text

/Sorg och
glädje
håller hand
genom livet.

Inte stanna.

Vandra./

förvisso en
sanning!
tack.
2009-05-01

  Lia-Lej
Vilken komposition, bild plus dikt sl[r an ett m'ktigt ackord!!
2008-11-30

  friheten
Jättfin skriven!
"Sorg och

glädje

håller hand

genom livet."
2008-11-29

  vera gade VIP
I morgon kan vara bortom - memento!
2008-11-28

  Smurfan
Jag följer med på vandringen,
medvandra..
Finnas för varandra..
2008-11-27

    Madeleine Ågren (Maduska)
Ger många tankar. Kram
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP