Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra text, men inte min.

”Jag är den där flickan i er dröm,
jag är hon som du vill ska vara kvar även när du vaknat,
jag är hon som du älskar hämningslöst med i timmar,
jag är hon som får dig att le när du sover
och hon som får dig att vakna med detta leende,
jag är orsaken till din kladdiga fläck på lakanet,
jag är hon

men jag är också din pungspark, din armbåge på solar plexus och foten som sparkar av din knäskål på grund av att du är så äckligt sexistiskt,
det är jag som ger dig din fina blåtira p.g.a. att du tog dig friheten att sätta din hand på min rumpa på krogen,
eller utan att ens ha presenterat dig kommer fram och frågar ifall vi ska ha sex,
jag är ditt kroniska magsår för att du ligger där och runkar
till en vidrig porrfilm med ”lesbiskt sex” som tema,
och jag är din ständigt återkommande migrän p.g.a. att du verkligen tror på att det är så det går till.

Jag är viruset i din kropp som inte går att bota,
och en vacker dag,
ja då ska jag vinna tillbaka min kropp, min rätt och min skyldighet
som människa och samhällsvarelse,
en dag kommer du bli tvingad att sluta se mig som ett objekt
och att börja se mig som den jag faktiskt är,
jag är hon”




Övriga genrer av Adnilos
Läst 485 gånger
Publicerad 2005-08-14 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos