Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik. Tomhet.

känner hur hopplösheten
gror inom mig
och allting är dött

jag vill skriva,
men hittar inga ord

meningslösa tårar
inget betyder något

slå sönder allt
och alla
tills det bara blir
jag kvar

då ska jag känna mig
unik och speciell
allt som finns kvar
är jag

och allting ska
vara vackert




Fri vers av Adnilos
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-08-25 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos