Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket.

Alltför splittrad
för att känna närhet

Alltför avtrubbad
för att känna mening

Alltför upplöst
för att känna hopp

Alltför mycket panik
för att känna livet




Fri vers av Adnilos
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-08-25 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos