Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med meningar.


Att.

att veta vad man vill göra
är orealistiskt
att inte veta vad man vill göra
är förståligt
att göra vad man vill
är egoistiskt
att inte göra vad man vill
är idiotiskt.

att man vill veta vad man ska göra
är orealistiskt
att man inte vill veta vad man ska göra
är förståligt
att man vill göra vad man vill
är egoistiskt
att man inte vill göra vad man vill
är idiotiskt.

att veta exakt vad man gör
är orealistiskt
att inte veta exakt vad man gör
är förståligt
att göra exakt vad man vill
är egoistiskt
att inte göra exakt vad man vill
är idiotiskt.




Fri vers av Adnilos
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-08-25 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos