Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska.

Och så ska man va så jäkla kreativ o aktiv o impulsiv.

Och så ska man va så jävla snygg o ha utstrålning.

Och så ska man va speciell oxå.

Unik liksom.

Och så ska man dessutom ha nått intressant att säga.

Lätt som en plätt.




Fri vers av Adnilos
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-07-23 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos