Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänka fritt är stort

- tänka rätt är större -


Den som tvingad att en väg gå
må beklaga
Den måste välja mellan tusen
har inte alltid
lättare ändå

Väga för och emot må väga tungt
på redan tyngt sinne
Förutse konsekvenser
enda referensram
ännu ett dåligt minne

Tidigare vägar illa talar vart nya leder
Ändå enda karta finnas
för plågad vilja
den beslut förhalar
då kompass saknas






Fri vers av Regular
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-27 02:23



Bookmark and Share


  Trädflickan
Svårt när man måste fatta beslut, man vet ju aldrig hur det blir.
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular