Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Monitor


Meningslös sysselsättning

Tom på ord och tanke

stirrar jag in i dig hela dagen

På kvällen slår på dig för att fördriva

TIDEN

stirrar in i dig och får

annans ord och tanke

 




Övriga genrer av Njord
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-27 17:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skärmens två anskiten.. distans --- och närhet. För det är ju fantastiskt att man kan på en sekund nå andra människor.. se deras ord och bilder.. och utbyta tankar..
2008-11-27

  noname_realmind
Datorn...? När man har idétorka?... ;)
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER