Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakbundna händer

Maktlöheten
säger jag
det är den
man måste leva med

Människor försvinner
utom räckhåll

Men..
säger du
och ser sorgset
på mig

Nej
ingenting
tro mig





Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-27 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP