Akrylbild & foto Ulla T 

Vaknade utsövd redan kl 06

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylbild & foto Ulla T 

Vaknade utsövd redan kl 06




Känslan av att vara människa

 

förrgår var tung

gårdagen sorgsen

stod stilla i smärtan

 

vaknar före ljuset

hjärnan redan aktiverad

av morgons livslust

 

en nåd att stilla bedja om

magiska ögonblicks upplevelse

känslan av att vara

 

människa

ytterligare

en gång

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-28 08:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att vara människa...det är stort- och det är inte alla gånger vi känner att vi verkligen är det...de stunderna ska du spara och stoppa i fickan till en dag när känslan är långt borta
2008-11-28

  Gunwale VIP
Livet går i vågor... -se bilden...!
2008-11-28

  Njord
Glömde! Målningen är mycket fin.
2008-11-28

  Njord
Första versen är ett mästerverk. Bra att det känns bättre igen
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP