Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få börja dagen lugnt och stilla, en lisa för själen


FREDAG 28 NOVEMBER

Ser ut genom fönstret, ser hur all den
vita snön försvunnit, gräsmattan är
åter grön

Vägen lyser alldeles blank, kan ana att
ishalkan slagit till igen, så en promenad
just nu, den får vänta vill gärna se att
det kommer lite sand på vägen först

Det är grått och mulet, den vita snön
som lyste upp så vackert, syns bara
där snön östs upp i högar, den är inte
ens vit, utan grå av alla föroreningar

När jag så ser bort mot dom, blånande
bergen, ser jag hur det börjar klarna
upp, långt bort där i fjärran, det är så
vackert

Jag njuter av utsikten från mitt balkong
fönster, kan inte ha en bättre och finare
utsikt, den byter jag inte ut, inte än kanske
aldrig, det får tiden utvisa

Med min första kopp kaffe för dagen, ser
jag ut över omgivningarna, gläds över
den nya dagen, och det jag ser

anits 28 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-28 08:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och en kolossalt tjusig bild!
2008-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Fröjdefullt och inspirerande.
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP