Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill tro på kärleken och dess gåvor


TANKAR SISTA FREDAGEN I NOVEMBER

Tänker på dig, längtar till dig

Kärleken finns, jag behöver
inte tvivla, vara orolig

Det är underbart

All den frid och glädje, jag
nu känner, finns inom mig

I allt jag skapar, det gör jag
i kärlekenstecken

I varje ögonblick jag tänker
på dig, fylls jag av värme,
i mitt hjärta i min själ

Jag vill tro på dig, jag vill
tro mig, jag vill tro på oss

Jag vill tro på framtiden och
på kärleken

anits 28 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-28 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, fortsätt att tro på kärleken, för störst av allt är kärleken.
2008-11-28

  Larz Gustafsson VIP
En trosfrisk och hoppfull proklamation av glädje.
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP