Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metaforer mina vänner.....metaforer


En hård kärna

 

glädjefyllt

färgglad förpackning

förledde

 

innehållet

rann inte ut

som smält choklad

 

där fanns

bara en hård

kärna




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-28 18:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En känsla som ger mig bilden av barnet som öppnar ett paket som inte innehöll det önskade...
2008-11-28

  Eva Langrath VIP
Starkt beskriver du känslan Lurad.

Eva
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP