Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du satte mitt hjärta i brand

Jag vill hålla om dig på en strand,
för det var du som satte mitt hjärta i brand.
Jag gömmer mig för dig som ett skyggt litet djur,
det känns nästan som jag är fast i en bur.
Det här med kärlek är inte min grej,
för alltid råkar du såra just mej.
Men det ända jag vill, är att vara dig nära,
för vi var ju så otroligt kära.
Allt kändes bra, men snabbt du försvann,
jag tror det var på lotto du vann.
Strax glömde du mej,
för du skaffade dej en ny tjej.
Tiden gick och dej jag glömde bort,
jag flyttade till en större ort.
Där jag mig nya förhållanden skaffade,
men ingen av mina pojkvänner mig uppskattade.
Så kom jag att tänka på dig,
som en gång gillade mig.
Jag sökte mig tillbaka,
där jag fick min första chokladkaka.
Jag for till min hemstad,
där hittade jag dig i din bostad.
Glad du blev när mig du fick se,
du sa att inget hade haft någon betydelse,
om jag inte dig sökt upp,
det var tur för vi hade samma blodgrupp.
Du sa att du saknat mig,
och jag litar på dig.
Sen blev vi kära på nytt,
och flyttade in i en liten badhytt.
Vi var glada och du gillade mig,
det var tur för jag kommer alltid att älska dig.




Fri vers av Whatshername
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-28 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whatshername
Whatshername