Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutsångest och du vet fan inte

jag vet inte vad jag vill
så jag flyter bara med

flyter med,sånt som jag borde vilja
sånt som är rätt

men är de rätt?
Är de rätt när jag inte känner någonting?




Övriga genrer av tRAsSeL
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 23:37



Bookmark and Share


  Fredric
Det som flyter.. flyter oftast ut i havet.. medströms..
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL