Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fan

Ett steg från evigheten
Trampar jag ner i något snårigt spår

Insikten att allt inte var bra
Var så svår att nå
så tung att hålla ihop
Jävlar vad det va fel

Blodet sipprar, livets sår är ymnigt

Varför slår du så hårt
Varför piskar du så frenetiskt
Vad vill du

Ångest dölja
Pappas sår att skölja
Våra blodspår att följa

Varför, inte bara att vilja

Vad i helvetet
Stod i brand

Målar hela världen lilla mamma

Känslan att vara död
Kramar mig till sängs var natt

Älskade mamma
Eller vad var ditt namn något annat




Fri vers av backsippa
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa