Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moralmästaren & jag

Du kallar dig

Vapenvägraren
Attacanhängaren
en Punksjäl
som aldrig för sitt liv
skulle sätta tänderna i en McDonald\'s

Vad spelar det för roll
när du knullar någon annan
med kondomerna
jag betalat

?




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-08-15 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
särskillt att du använde "knulla" får en stark innebörd.
2005-08-18

    ej medlem längre
dubbelmoral, och dom där kondomerna, var det made in china ;) Mycket starkt, det är först så perfekt känsla i början, lite tråkig, det gamla vanliga moralsnacket, som plötsligt blir så intressant att gämföra när man läser slutversen. Bra!
2005-08-18

  J-H Andersson
Slektiv moral, beskriven på bästa sätt. Frågan kan kanske istället vara hur våra värderingar kommer till oss.

Gillar denna dikt jättemycket!

M.v.h.
Jensan
2005-08-16

    Absint
Herrejävlar(!!!) va bra!
2005-08-16

  vissla
jojo
hur var det där med tunnorna som skramlar

bra skrivet
2005-08-16

    ej medlem längre
en möghög är en möghög och mögsnack från möghögar blir inget annat än högar med mög.

tyvärr inget man kan veta förren stanken når sinnet.
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia