Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand

ta min hand
det betyder så mycket
tryggheten sprider sig
och där med en känsla av lycka, glädje

ta min hand
jag vet att du vill
du behöver inte ge kärlek
bara närhet och värme

ta min hand
vi går åt samma håll
du leder mig
men vi går tillsammans

ta min hand
det är det enda du behöver göra
ge mig din hand
det räcker så

ta min hand
och strunta i vad folk säger
bara vi vet sanningen
det är ju bara en hand




Fri vers av Whatshername
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 16:08



Bookmark and Share


  Nerine
Så himmla sann
Och så himmla fiiinn :D
2008-12-10

  Domino
vacker =)
2008-11-29

  friheten
Ta i hand betyder mkt
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Whatshername
Whatshername