Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med livet som insats

Sitter för mig själv
Tryggt med musiken överröstande allt annat
När herr Ångest hälsar på

Jag letar efter möjliga utgångar,
Fönstret som är 5 våningar från marken
Eller toaletten till vänster om mig
Där jag kan använda en livlina

Biter mig i läppen och låter
Naglarna sjunka in i handleden
Bara för att hindra skriken från att
Lämna mina läppar

Jag spelar ett spel
Ett spel på liv och död
Där ett snedsteg kan få mig att förblöda
Eller få mig inlåst igen

Ett spel där man får kämpa för överlevnad




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-29 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting