Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När helvetet startade

Hopplösheten
Tar stryptag när jag ännu en gång
Känner misslyckandets bitterhet

Och allt blir svart,
Kan inte se och jag kan inte tänka

Hatsången
Dånar i mitt huvud
Jag vill slå mig fri
Slippa känna

Ångesten håller mig fast
Självhatet slår mig i magen
Så att jag faller ihop

På mina knän
Ber jag om en utväg
Och en ängel räcker mig mitt rakblad
Som nu är mitt fördärv.




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-29 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting