Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få känna sig älskad, det är lycka för mig


LYCKA

En hand i min hand

Ögon som glittrar

När dom ser på mig

Som skänker mig glädje

En öppen famn

Som välkomnar mig

En mjuk och varm röst

Som säger

Var rädd om dig

Jag älskar dig

Det är lycka för mig


anits 29 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-29 22:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dig speciellt förunnat som haft ett så hårt liv.
2008-12-02

  Sladjana Zubcevic
"En mjuk och varm röst

Som säger

Var rädd om dig

Jag älskar dig

Det är lycka för mig"
Vackert skrivet, min vän.
2008-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Det är ett av våra främsta basbehov.
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP