Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ingen konst med iPod


När jag återvände på kvällen, tog jag vägen över bron
för jag tilltalas av svart blänkande vatten.

Lyssnade på Koto Song med Dave Brubeck i iPoden
vilket försatte mig i en vemodigt samtidigt euforisk sinnestämning

Musiken färgade min värld och världen gav gensvar

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-30 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth