Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blickar säger mer än tusen ord


Blickar

du ser på mig
mitt hjärta skenar
jag tittar bort
en stund
tittar upp igen
dina isblå ögon gör mig svag
denna gången kan jag inte vända bort
våra blickar är låsta
jag känner dig inte
men jag vill
din blick är intensiv
så underbar
du kanske inte känner samma sak
men detta ögonblicker är magiskt
snälla håll kvar blicken
den gör mig stark
dina trygga ögon
säger så mycket
trygga men sårbara
jag är förhäxad
av dina isblå ögon
jag snubblar på en gatusten
och när jag tittar upp igen
är dina isblå ögon borta
ensam står jag kvar på trottoaren
omtumlad efter magiska sekunder




Fri vers av Whatshername
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-30 14:04



Bookmark and Share


  succi
"dina isblå ögon gör mig svag
denna gången kan jag inte vända bort"
Så himla fint
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Whatshername
Whatshername